Over de sieraden en hun werking

Over de werkzaamheden en verdiensten

Home

 
 

 

 
Energetix magneet sieraden.

Exclusieve gezondheidssieraden allen voorzien van magneten. Magneettherapie is het zelfgenezende vermogen van het lichaam versterken door middel van kleine magneetjes. Doordat het lichaam een betere doorbloeding krijgt is dit tevens pijnstillend.

Hoe werkt dit?

Het bloed neemt de energie op die de magneet uitstraalt. De energie komt in de bloedbaan en geeft de rode bloedlichaampjes een enorme stoot energie. De rode bloedcellen kunnen weer volledig los stromen in de bloedbaan en door de nieuwe energie zijn ze beter in staat zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te scheiden. Dit vitale bloed komt vervolgens in alle cellen. Vitale cellen zetten het lichaam aan tot herstel van het zelf genezend vermogen dat het lichaam heeft. Het immuunsysteem wordt gestimuleerd, de cellen verjongen zich beter, afvalstoffen worden beter afgevoerd en pijnverlichting wordt ervaren.

Dunkelfeldmikroskopie: Biologische Testinstitut Gräfelfing

Vóór het dragen van een Energetix armband     Tijdens het dragen van een Energetix armband

 

 

 

 

                     24 / 03/ 2002                                                    14 / 04 / 2002

Het verdwijnen van het “geldrol” effect ( clusteren ) op de rode bloedlichaampjes is duidelijk zichtbaar. Zij kunnen meer zuurstof en voedingstoffen opnemen en aan de lichaamscellen vrijgeven. Ook kunnen ze afvalstoffen effectiever afvoeren. Zorg er wel voor dat de afvalstoffen uw lichaam kunnen verlaten d.m.v. het drinken van 1,5 á 2 liter water per dag! Dit lijkt meer dan het is. Ieder uur een glas water drinken en u komt aan deze hoeveelheid.

Magneet therapie, waarom juist nu?

De moderne mens heeft nogal wat te verwerken: stress, slecht eten, weinig bewegen en elektrosmog (mobiele telefoon, computer, magnetron enz.) tasten ons gestel aan. Chronische vermoeidheid, aandoeningen van het immuunsysteem en belasting van de bijnieren zijn het gevolg.

Doordat de magneten heel klein zijn is het mogelijk geworden om ze op een praktisch onzichtbare manier in sierraden te verwerken. De magneten moeten worden gedragen op plekken waar zich een grote doorstroming van bloed voordoet, bijv. pols of hals. De mooiste sierraden hiervoor zijn dan ook armbanden en halskettingen.

Magneten geven goede resultaten bij: migraine, rugpijn, lusteloosheid, reuma, artritis, stress, slecht slapen, menstruatieklachten, bloedcirculatie en vele andere ongemakken.

Attentie!! Het is af te raden om zonder medisch advies magneten te dragen wanneer men een pacemaker heeft, of andere levensreddende apparaatjes die op batterijen werken. Wanneer u onzeker bent over het gebruik van magneetsieraden, neem dan eerst contact op met uw arts. Geen van onze producten, op welke wijze dan ook, geneest of vervangt een bezoek aan arts of psycholoog.

                                                               http://www.veurdich.nl/energetix_logo3.png

Klik hier voor onze webshop

 
 
Copyright 2010 www.veurdich.nl  Webdesign Iros Internet Diensten